The StressChecker Company

The StressChecker Company verkoopt zelfmonitor producten die zijn bedoeld voor personen die hun (ongezonde) leefgewoonten en/of hun sociale en werkomstandigheden willen aanpassen. Dit met als doel vitaler te worden en niet functionele stress uit te bannen.

De StressChecker produkten zijn, naast het gebruik door vele consumenten, ook populair bij artsen, bedrijfsartsen, psychologen, sportpsychologen, fysiotherapeuten, work/life balance coaches, stress counselors, gewichtsconsulenten, personal coaches, masseurs en sport- en fitnesstrainers.

De StressChecker produkten worden ingezet door onder andere Duitse zorgverzekeraars als IKK en AOK bij gezondheidsprogramma’s voor hun verzekerden, waaronder preventie, gezondheidseducatie, etc.

Wij verkopen onze producten rechtstreeks aan de consument en mede via fysieke en online winkels van derden, evenals aan groothandels.

Daarnaast doen wij maatwerkprojecten voor bedrijven en instellingen, die actief willen bijdragen aan de gezondheid van werknemers, evenals met adviesbureaus, die hen daarbij ondersteunen.

Waar gewenst, worden onze producten aangepast aan de werkomgeving of bedrijfsstijl van onze opdrachtgevers.